Jaluzele Plisate

Jaluzelele plisate au  forma unor evantaie textile, acest tip de produs da o nota de personalitate ferestrei si camerei tale.Cu  un design modern se incadreaza perfect pe orice tip de fereastra, normală,  de mansardă, dreptunghiulară, triunghiulară, trapezoidală sau semicirculară.

 

Datorita fexibilitatii lor acestea sunt foarte decorative si se muleaza perfect pe orice tip de decor.Plus ca exista si o gama foarte variata de culori .

Noi lucram doar pe comanda.

Montaj

Sunt extrem de  utile în spatii înguste, datorita formei foarte slim, jaluzelele plisate se monteaza pe rama geamului sau între baghetele tâmplariei din pvc, alumiu sau lemn.

Materialul folosit este un material special plisat ce are in componenta sa fibre textile rezistente impotriva degradarii de catre  razele UV si tratate antisatic.Se pot sterge cu usurita sau pot fi chiar apirate. IMPORTANT: nu se spala.

 

Optional jaluzelelor plisate se poate adauga

  1. Magneti in partea de sus cat si de jos, cu rol de fixare suplimentare in pozitia de inchis, magnetii vor fi incorporati in piesele de fixare care se monteaza pe bagheta.
  2. Ghidaje laterale metalice ( st – dr), dar aceste ghidaje se vor folosi numai cand montajul se va efectua pe ferestre tip Velux.

 

Acestea se fixeaza cu suruburi speciale de tamplarie ,doua in partea de sus si doua in partea de jos .

 

 Modul de actionare

 Jaluzelelor plisate ActualArt se actioneaza prin tragera barei superioare sau a barei inferioare, acestea actionandu-se in sus si jos independent in pozitia dorita.

 

Dimesiunim max si min de confectionare:

L / H minim – maxim

L minim 260 mm

L maxim 1600 mm

H maxim 2200 mm

 

Mod de masurare:

Se masora  sticla  ferestrei pe latime si inaltime. Masuratorile se fac intre baghete. Vezi imaginea de mai jos.

Masuratorile au rol informativ.

In cazul in care sunteti de acord cu oferta de pret, trimitem la locatie o echipa pentru masuratorile finale.

Jaluzelele plisate actual art se monteaza intre baghetele sticlelor de fereastra (sticla cu grosime de 24 mm)(vezi poza 1) sau se monteaza aplicat pe baghetele feresterlor cu sticla tip tripan (vezi poza 2)

1

2

Pe ferestrele  cu sticla tripan aplicarea jaluzelelor pe bagheta geamului termopan se face cu ajutorul unor console  de mici dimesiuni .Aceste console sunt vopiste in diferite culori in functie de tamplarie, astfelincat sa nu iasa in evidenta.

Jaluzelele plisate actual art se pot monta si pe ferestre tip velux

Acesta poate fi poziționat oriunde pe fereastră, având în vedere că nu este fixat, fie în partea de sus sau în partea de jos , acestea vor fi actionate doar manual.

Catalog mostre

Modalitati de plata

Contract incheiat in afara spatiilor comerciale

In momentul semnarii contractului se plateste un avans de 30% din valoarea contractului prin transfer bancar sau numerar.

Diferenta de 70% se va achita la finalizarea montajului, numerar sau prin transfer bancar.

Transfer bancar

Contract la distanta

In momentul semnarii contractului se plateste un avans de 30% din valoarea contractului prin transfer bancar sau numerar.

Diferenta de 70% se va achita la finalizarea montajului, numerar sau prin transfer bancar.

Numerar

Galerie foto
Solicita oferta