Plase de tantari glisante

Sunt un model de plase contra insectelor, pe cat de exclusiviste si rezistente in timp, pe atat de simpliste in modul de folosire.
Plasele de tantari culisante au un sistem de glisare cu role din aluminiu, acestea fiind introduse si fixate in propria rama de glisare.
Rama de glisare cat si profilul de prindere al plasei contra insectelor sunt confectionate din dur aluminiu vopsit in camp electrostatic. Plasa de tanatri este din fibra de sticla cu carbon, are proprietati ignifuge si este foarte rezistenta la actiunea factorilor mecanici (rupere), dar este rezistenta si la razele UV si intemperiile vremii.

Profilele folosite la confectionarea plasei culisante se fixeaza cu coltare din dur aluminiu si se introduc la presa pentru sertizare. Acest proces le confera o stabilitate exceptionala si le face foarte rezistente in timp.

Etansarea se realizeara cu perii din fibra de sticla fixate pe interiorul ramei culisante.
Plasa culisanta  sau glisanta se monteaza pe tamplarie din PVC sau aluminiu acolo unde tamplaria este culisanta sau spatiul permite montarea acestui sistem, mai exact acolo unde se permite deschiderea (usa sa fie de doua ori cat coltele de lumina).

Spre deosebire de plasele de tantari cu balamale, acestea pot acoperi spatii mult mai mari, avand posibilitatea sa fie concepute in unul sau doua canate precum plasete tip plisse.
Modul de actionare elimina spatiile moarte, deoarce inchiderea sau deschiderea se realizeaza prin glisarea pe propria rama.
La plasele tip glisant profilele de aluminiu pot veni in diferite culori de la culorile standard alb sau maro pana la imitatii de lemn (stejar auriu, nuc, mahon, wenge)

Modalitati de plata

Contract incheiat in afara spatiilor comerciale

In momentul semnarii contractului se plateste un avans de 30% din valoarea contractului prin transfer bancar sau numerar.

Diferenta de 70% se va achita la finalizarea montajului, numerar sau prin transfer bancar.

Transfer bancar

Contract la distanta

In momentul semnarii contractului se plateste un avans de 30% din valoarea contractului prin transfer bancar sau numerar.

Diferenta de 70% se va achita la finalizarea montajului, numerar sau prin transfer bancar.

Numerar

Galerie foto
Solicita oferta