Plase de tantari glisante

Plase de Țânțari Glisante - Eleganță și Eficiență în Protecția Ta

Protecție Modernă pentru Spațiul Tău
Descoperă libertatea de a te bucura de prospetimea aerului fără grija insectelor cu plasele noastre de țânțari glisante. Proiectate special pentru uși de terasă, balcon sau alte deschideri mari, aceste plase combină eficiența supremă cu un design elegant, adaptându-se perfect oricărui stil arhitectural.

Caracteristici Excepționale
Sistem de Glisare Ușor: Dotate cu un mecanism de glisare fluid și ușor, plasele permit o manevrare simplă, oferind acces rapid la exterior.
Instalare Versatilă: Potrivite pentru o varietate largă de deschideri, plasele glisante pot fi adaptate la diferite dimensiuni și configurări, asigurând o integrare perfectă.
Durabilitate: Fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la intemperii și uzură, plasele noastre sunt concepute pentru a oferi protecție durabilă.
Design Discret: Profilul subțire și culorile adaptabile fac din aceste plase o soluție elegantă, care nu încarcă vizual spațiul.
Întreținere Ușoară: Suprafața plaselor este ușor de curățat, menținându-și aspectul estetic și funcționalitatea pe termen lung.
Beneficii Pentru Tine
Protecție Eficientă: O barieră solidă împotriva țânțarilor, muștelor și altor insecte nedorite, fără a bloca accesul sau aerisirea.
Vizibilitate și Lumină Naturală: Bucură-te de lumină naturală și o vizibilitate clară datorită materialului transparent și fin al plaselor.
Confort și Ușurință în Utilizare: Mecanismul de glisare oferă o deschidere și închidere fără efort, fiind ideal pentru utilizare frecventă.
Adaptabilitate și Stil: Se potrivește armonios cu orice design exterior, adăugând o notă de rafinament fără a compromite funcționalitatea.
Personalizare și Asistență
Alege dimensiunile, culorile și opțiunile de montaj care se potrivesc cel mai bine cu nevoile tale. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să te ghideze în procesul de selecție și instalare, asigurându-se că soluția aleasă îndeplinește toate așteptările tale la cel mai înalt nivel.

Întrebări sau Comenzi
Dacă ai întrebări suplimentare sau ești gata să comanzi plasele de țânțari glisante pentru casa ta, contactează-ne! Suntem aici pentru a te ajuta să găsești soluția perfectă pentru confortul și protecția ta.

Galerie

Important

Modul de masurare al fiecarui produs  este cu rol informativ,pentru a putea ca fiecare client sa ne ofere dimensiuni estimative,pentru a primi o cotatie de pret cat mai apropiata de realitate. Masuratorile finale vor fi efectuate de catre noi iar cea mai buna solutie pentru nevoile dvs se va stabili la fata locului  impreuna cu dvs.

Deoarece nu exista dimensiuni standard sau (normale) ,produsele se confectioneaza per comanda in functie de preferintele si dimensiunile necesare fiecarei ferestre.

Preturile se calculeaza personalizat in functie de dimensiunile produselor,culoarea tamplariei, tipul de produs dorit,dificultatea montajului,cantitatea produselor achizitionate.

Modalitate de plata

La momentul masuratorilor se plateste un avans de 30%--50% din valoarea produselor in numerar (sau prin transfer bancar)

Diferenta se va achita la finalizarea montajului in numerar sau cu o zi inaintea montajului prin transfer bancar.

Transfer bancar

In momentul semnarii contractului se plateste un avans de 30%--50% din valoarea contractului prin transfer bancar sau numerar.

Diferenta se va achita la finalizarea montajului, numerar sau prin transfer bancar cu o zi inaintea montajului.

Numerar

Preturi aproximative pentru Plase Tantari Culisante.
Preturile de mai jos sunt aproximative deoarece nu exista dimensiuni standard. Preturile sunt valabile pentru culori standard alb sau maron. Pentru culori precum Gri Antracit sau imitatii de lemn, cum ar fi: Stejar Auriu,Nuc,Wenge,Mahon preturile cresc cu 10 pana la 30 %. Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 5 bucati.Preturile de mai jos au reducere aplicata,Oferta supusa unor termene si conditii.

Plase Insecte Glisante Fereastra
900 mm x 1300 mm

165 euro/ bucata

Pretul nu include taxe.

Preturile din oferta de mai sus sunt valabile pentru culori ral standard alb sau maron inchis
Transport Gratuit
Montaj Gratuit
Masuratori Gratuite
Termen Executie 3 / 5 Zile Lucratoare
Oferta valabila Bucuresti & Ilfov
24 luni Garantie

Plase Insecte Glisante Usa Simpla
700 mm x 2000 mm

275 euro/ bucata

Preturl nu include taxe.

Preturile din oferta de mai sus sunt valabile pentru culori ral standard alb sau maron inchis
Transport Gratuit
Montaj Gratuit
Masuratori Gratuite
Termen Executie 3 / 5 Zile Lucratoare
Oferta valabila Bucuresti & Ilfov
24 luni Garantie

Plase Insecte Usa Dubla
1600 mm x 2000 mm

495 euro/ bucata

Pretul nu include taxe.

Preturile din oferta de mai sus sunt valabile pentru culori ral standard alb sau maron inchis
Transport Gratuit
Montaj Gratuit
Masuratori Gratuite
Termen Executie 3 / 5 Zile Lucratoare
Oferta valabila Bucuresti & Ilfov
24 luni Garantie

Cere oferta acum si afla pretul 100 % real in timp util pentru plasele tale.