Plase Tantari Fixe cu Cleme

Plase de Țânțari Fixe - Protecție Durabilă și Eficientă

Despre Produs
Plasele noastre de țânțari fixe reprezintă soluția ideală pentru a ține insectele nedorite departe de casa ta, asigurând în același timp o ventilație optimă și lumina naturală. Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste plase sunt proiectate să reziste în timp, oferind o protecție fiabilă împotriva țânțarilor, muștelor și altor insecte.

Caracteristici Principale
Material de Calitate Superioară: Plasele sunt realizate dintr-o țesătură fină, dar rezistentă, care nu împiedică circulația aerului sau lumina naturală.
Cadru Durabil: Cadrele sunt fabricate din aluminiu robust, garantând o durabilitate îndelungată și rezistență la intemperii și coroziune.
Instalare Simplă: Plasele fixe sunt ușor de instalat pe orice tip de fereastră sau ușă, fără a necesita modificări structurale.
Ușor de Întreținut: Curățarea se face simplu și rapid, asigurând menținerea calității și aspectului în timp.
Design Discret: Cu un design minimalist și discret, plasele se integrează perfect cu orice stil arhitectural, fără a influența estetica exterioară.
Beneficii
Protecție Eficientă: Bucură-te de prospetimea aerului exterior fără grija insectelor.
Economisirea Energiei: Permite aerisirea naturală a încăperilor, reducând necesitatea utilizării aerului condiționat.
Confort și Liniște: Asigură un somn liniștit și neîntrerupt, fără zgomotul și deranjul cauzat de insecte.
Adaptabil: Disponibil într-o varietate de dimensiuni și culori, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui client.
Cum să Comanzi
Selectează dimensiunile și culorile dorite, și adaugă produsul în coșul de cumpărături. Dacă ai nevoie de dimensiuni personalizate, nu ezita să ne contactezi pentru a discuta detaliile și pentru a primi o ofertă personalizată.

Ai Întrebări?
Dacă ai întrebări despre produsul nostru sau ai nevoie de asistență pentru alegerea celei mai bune soluții pentru casa ta, echipa noastră este aici pentru a te ajuta. Contactează-ne oricând pentru suport și îndrumare.

Galerie

Important

Modul de masurare al fiecarui produs  este cu rol informativ,pentru a putea ca fiecare client sa ne ofere dimensiuni estimative,pentru a primi o cotatie de pret cat mai apropiata de realitate. Masuratorile finale vor fi efectuate de catre noi iar cea mai buna solutie pentru nevoile dvs se va stabili la fata locului  impreuna cu dvs.

Deoarece nu exista dimensiuni standard sau (normale) ,produsele se confectioneaza per comanda in functie de preferintele si dimensiunile necesare fiecarei ferestre.

Preturile se calculeaza personalizat in functie de dimensiunile produselor,culoarea tamplariei, tipul de produs dorit,dificultatea montajului,cantitatea produselor achizitionate.

Modalitati de plata

La momentul masuratorilor se plateste un avans de 30%--50% din valoarea produselor in numerar (sau prin transfer bancar)

Diferenta se va achita la finalizarea montajului in numerar sau cu o zi inaintea montajului prin transfer bancar.

Transfer bancar

In momentul semnarii contractului se plateste un avans de 30%--50% din valoarea contractului prin transfer bancar sau numerar.

Diferenta se va achita la finalizarea montajului, numerar sau prin transfer bancar cu o zi inaintea montajului.

Numerar

Preturi aproximative pentru Plase Tantari Fixe cu Cleme.
Preturile de mai jos sunt aproximative deoarece nu exista dimensiuni standard. Preturile sunt valabile pentru culori standard alb sau maron. Pentru culori precum Gri Antracit sau imitatii de lemn, cum ar fi: Stejar Auriu,Nuc,Wenge,Mahon preturile cresc cu 10 pana la 30 %. Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 5 bucati.Preturile de mai jos au reducere aplicata,Oferta supusa unor termene si conditii.

Plase Tantari Fixe cu Cleme

510 mm x 510 mm

275 lei /bucata

Pretul nu include taxe.

Preturile din oferta de mai sus sunt valabile pentru culori ral standard alb sau maron inchis
Transport Gratuit
Montaj Gratuit
Masuratori Gratuite
Termen Executie 3 / 5 Zile Lucratoare
Oferta valabila Bucuresti & Ilfov
24 luni Garantie

Plase Tantari Fixe cu Cleme

510 mm x 1100 mm

415 lei /bucata

Preturl nu include taxe.

Preturile din oferta de mai sus sunt valabile pentru culori ral standard alb sau maron inchis
Transport Gratuit
Montaj Gratuit
Masuratori Gratuite
Termen Executie 3 / 5 Zile Lucratoare
Oferta valabila Bucuresti & Ilfov
24 luni Garantie

Cere oferta acum si afla pretul 100 % real in timp util pentru plasele tale.