Plase de tantari plisse

Sunt cel mai deosebit si inovator mod de protectie impotriva insectelor.
Aceste plase sunt o inovatie japoneza. Plase plisse au un design foarte deosebit, fiind un produs din ce in ce mai solicitat ce este foarte usor de folosit, glisand in propria rama.
Conceptul ingenios de proiectare si fabricare dar si lipsa elementelor pretensionate duce la o durata de viata foarte indelungata, acest aspect plasandu-le in topul preferintelor in materie de protectie impotriva insectelor.
Profilul plaselor plisse este din dur aluminiu vopsit in camp electrostatic, accesoriile profilului de actionare fiind confectionate dintr-un material teflonat deosebit de rezistent, plasa este din fibra de sticla cu carbon, avand o forma deosebita (pliuri de tip armonica).

Plasa tip plisse este confectionata dintr-un profil perimetral, unul sau mai multe profile de actionare cu ramforsare tip maner pe toata lungimea acestora. Aceste plase contin sfori foarte rezistente pentru ramforsarea plasei pe pozitia inchis.

Atat profilul de rama perimetral cat si profilul de prindere sunt dotate cu banda magnetica pe toata lugimea astfel incat ofera inchidere perfecta chiar si la dimensiuni foarte mari.
La plasele tip plisse profilele de aluminiu pot veni in diferite culori de la culorile standard alb sau maro la gri antracit la culori personalizate pana la imitatii de lemn( stejar auriu, nuc, mahon, wenge).

Avantajul acestor plase consta in faptul ca se pot realiza pentru usi, fereste, spatii tip logie etc. de dimensiuni mari sau foarte mari, avand posibilitatea sa le fabricam in unul sau mai multe canate in functie de suprafata de acoperire.
Modul de actionare elimina spatiile moarte, deoarce inchiderea sau deschiderea se realizeaza prin glisarea pe propria rama.

Modalitati de plata

Contract incheiat in afara spatiilor comerciale

In momentul semnarii contractului se plateste un avans de 30% din valoarea contractului prin transfer bancar sau numerar.

Diferenta de 70% se va achita la finalizarea montajului, numerar sau prin transfer bancar.

Transfer bancar

Contract la distanta

In momentul semnarii contractului se plateste un avans de 30% din valoarea contractului prin transfer bancar sau numerar.

Diferenta de 70% se va achita la finalizarea montajului, numerar sau prin transfer bancar.

Numerar

Galerie foto
Solicita oferta